Vi søker forhandlere av Furanflex i Norge.

Ett nytt produkt som gjør det enklere å renovere ventilasjonskanaler

Vi søker forhandlere av Furanflex i Norge. Er du en entreprenørbedrift med ventilasjon som forretningsområde, da har vi en god nyhet til deg.

Vi vil ikke si at vi kan ventilasjon, men vi kan, og vil gjerne presentere et nytt fleksibelt ventilasjonsrør-system for dere. For dere som profesjonelle utøvere innen ventilasjon, tror vi Furanflex og Ventilflex i noen tilfelle vil gjøre hverdagen enklere. Kanskje finnes det gamle utette ventilasjonskanaler hos endel av deres kunder, hvor Ventilflex enkelt og kostnadseffektivt kan benyttes.

Furanflex og Ventilflex er med suksess introdusert i Sverige, Finland, samt en rekke EU-land som England, Holland, Frankrike etc. Furanflex og Ventilflex er godkjent i Sverige av Swedsert/Kiwa som er tilsvarende Sintef i Norge. For ordens skyld er Furanflex og Ventilflex også sendt inn for godkjennelse også til Sintef, og vil foreligge i løpet av året.

Skorsteinsfolket AS har enerett for salg og markedsføring i Norge.

Se presentasjon på www.skorsteinsfolket.no og www.furanflex.no

Vi vil anstrenge oss for å gi deres montører bistand under introduksjonen, så kontakt oss for nærmere informasjon.

FuranFlex - Vi søker forhandlere av Furanflex
FuranFlex® - Fleksibelt komposittrør med mange bruksområder.

Innsatsrørene kombinerer høy kvalitet med ett gunstig prispunkt. De er spesielt egnet for renovering av ventilasjonskanaler og ventilasjonsskorsteiner.

Illustrasjonsbilder av FuranFlex

Litt produktfakta

FuranFlex® og VentiFlex® passer alle slags ventilasjonskanaler for forsyningsluft og fraluft, samt kjøkken/ storkjøkken avtrekk med mye fett og gasser av klasse 1,2 og 3.

For storkjøkken i klasse 3 brukes VentilFlex® RKV. Ett mykt, fleksibelt og miljøvennlig innsatsrør av kompositt installeres i ventilasjonskanalen. Innsatsrøret formes med trykkluft for deretter å herdes med vanndamp.

Av de mange fordelene med FuranFlex® og VentilFlex® er at den tilpasser seg innsnevringer/forskyvninger i kanalene og gjør monteringen enklere og raskere. Tverrsnittet i kanalene opprettholdes. Innsatsrørene er lette, sterke og har en utmerket isolasjonsevne. De står imot høye temperaturer, og er derfor ett sikkert valg med tanke på brannsikkerhet.

FuranFlex® og VentilFlex® kan installeres i alle ventilasjons og kjøkkenavtrekk uansett materiale i kanalveggene. Til og med Eternit håndteres utmerket av FuranFlex® og VentilFlex®.

FuranFlex®

FuranFlex

Bruksområde:
Ventilasjonskanaler/Kjøkken/ storkjøkken kanaler
Spesifikasjonskrav:
TG 0235
SS EN 12237
Tetthetsklasse D (Ventilasjons og røykkanaler)
TG0249
350 grader C, (Røykkanaler)
VentilFlex®

VentilFlex

Bruksområde:
Ventilasjonskanaler/avtrekkskanaler
Spesifikasjonskrav:
TG 1217, SS EN 12237
tetthetsklasse D
Brannklassifisering B-s1, d0(Ventilasjons- og avtrekkskanaler)
For murete avtrekkskanaler og ventilasjonskanaler med tykkelse 110 mm: Klasse EI 15 for branngasser i den renoverte kanalen

Kontakt oss for mer informasjon

Det ligger et stort potensiale i FuranFlex. Kontakt oss for nærmere informasjon om muligheter og samarbeid, samt tilgang til vår prisliste.

Skorsteinsfolket AS
Tor Andersen
Daglig leder
P: +47 970 64 676
salg@skorsteinsfolket.no
Alle rettigheter forbeholdt Skorsteinsfolket AS © 2024. Laget av Propono.no Sikkerhetserklæring