Stolte piperenoverere siden 1967!

Skorsteinsfolket utfører rehabilitering av piper og ventilasjon, med fokus på fagkunnskap, produktutvikling og kundeservice.

Vi skal levere de beste kundeløsningene gjennom effektiv gjennomføring av oppdrag, kortest mulig anleggsperiode, punktlighet ved avtaler og minst mulig "bry” for deg som kunde.

30 års erfaring

Skorsteinsfolket er en entreprenørbedrift innen renovering og rehabilitering av skorsteiner og eksisterende ventilasjonskanaler. Skorsteinsfolket AS representerer 30 års erfaring gjennom samarbeid med Skorsteinsfolket Sverige AB. Vi er fagspesialister og leverandør av bransjeledende løsninger og metoder for renoveringsarbeid på skorsteiner. Vi utfører arbeid hovedsakelig i Oslo og Akershus området, men kan også påta oss oppdrag andre steder i landet etter nærmere avtale.

Profesjonelt

Velger du Skorsteinsfolket garanterer vi et profesjonelt utført arbeid til avtalt tid og pris. Vi tar et totalansvar for prosjektering, gjennomføring og etterkontroll. Slik at du kan konsentrere deg om andre ting.

Smartere løsninger

For oss er piper livet - og vi tar piper alvorlig. Vi er stolte av faget vårt og setter vår ære i å utføre et yrkesmessig solid håndverk. Samtidig er vi veldig opptatt av å kombinere fagkunnskap med ny teknologi og smartere løsninger, som igjen gjør av vi kan levere kvalitetstjenester som ligger helt i forkant.

Alle rettigheter forbeholdt Skorsteinsfolket AS © 2024. Laget av Propono.no Sikkerhetserklæring