Vi har løsningen på dine skorsteinsproblemer

Det kan være eldre skorsteiner som lekker, har dårlige fuger, krater etter mange ildstedsmonteringer, kondens ved bruk av oljebrennere eller rett og slett bare dårlig trekk. For renovering av skorsteiner, tilbyr vi en rekke ulike metoder. Vi hjelper deg å velge riktig løsning for din situasjon.

Skikkelig fagfolk

Gjennom de siste årene har vi hatt oppdrag på flere hundre bygårder i Oslo og Viken, og renovert tusenvis av skorsteiner. Dette gir garanti for at vi har all nødvendig erfaring for ditt oppdrag.

Trygt og personlig

For de aller fleste er piperenovering noe som ikke akkurat har stor plass i det daglige. Men når behovet oppstår gjelder det å finne en seriøs og profesjonell aktør som kan sitt fag og som kjenner sine kunders behov. For oss i Skorsteinsfolket er piper vår hverdag. Vi vet at piperenovering kan være en stor investering, og at du trenger et solid beslutningsgrunnlag før du gjør ditt endelige valg av leverandør. Vi setter vår ære i å levere tvers igjennom profesjonelle oppdrag, og yte personlig kundeservice slik at du føler trygghet.

Profesjonell og uavhengig

Før beslutningen skal tas, er vi gjerne din rådgiver, slik at investeringen blir sikret i henhold til dine forventninger. Vår styrke er at vi behersker alle renoveringsmetoder, dermed har vi ingen økonomisk interesse av å anbefale en metode fremfor en annen.

Vi gir deg rett og slett gode råd som ikke er dyre!

Generøse garantier på arbeid og materiell

Skorsteinsfolket har en unik garanti (10 til 25 år) som er solidarisk, det betyr at om den som har utført arbeidet avvikler eller på annen måte likviderer selskapet, vil en av de andre i foreningen være forpliktet til å ivareta garantien.

Vi tilbyr et fordelaktig garantiprogram som gjør oss bransjeledende. Du som kunde får opptil 25 års garanti på både arbeid og materiale. Vi setter løpende av penger som dekker arbeide og materiale om ulykkens skulle komme. Skorsteinsfolket tilbyr 10 års garanti ved renovering av skorsteiner. Når det gjelder FuranFlex gir vi hele 25 års garanti på arbeide og materiale når produktene brukes for renovering av eksisterende ventilasjonskanaler. Etter endt oppdrag får du ett egenkontrolldokument som er ditt garantibevis på oppdraget.

Metoder og teknologier

Glidestøp eller stålrør? Vi benytter flere forskjellige metoder og teknologier i våre renoveringsoppdrag. Gjennom vår fagkompetanse og erfaring velger vi den løsningen som best passer for hvert enkelt oppdrag. Våre mest vanlige metoder er:

Kom igang med ditt renoveringsprosjekt!

Over 50 års erfaring

Over 50 års erfaring

Sprekk i pipen, dårlig trekk, fyringsforbud eller pipebrann? Vi har løsningene for å tilfredsstille gjeldende forskrifter på skorsteiner.

Gratis befaring

Gratis befaring

Kontakt oss for en gratis befaring og et pristilbud. Du får også vår unike solidariske garanti på arbeid og materiell.

Fast pris

Fast pris

Vi gir fast pris med leveringsgaranti på ditt prosjekt, slik at du kan budsjettere riktig og ha minst mulig håndtering.

Vi hjelper deg med Piperenovering!

Jo mer spesifikt du vet om oppdraget, jo mer detaljert pris kan vi gi deg. Men vi kan også estimere et overslag slik at du vet ca hva arbeidet vil koste.

Legg igjen navn og nummer så kontakter vi deg.
Alle rettigheter forbeholdt Skorsteinsfolket AS © 2024. Laget av Propono.no Sikkerhetserklæring