Murte skorsteiner slites ned med tiden og tilslutt er ikke røykkanalene tette lengere. Med glidestøp tilbakestiller vi skorsteinen til opprinnelig kvalitet. I tillegg gir vi den ekstra forsterkning med vår unike tetningsmasse.

Resultatet blir en skorstein med røyk- og gasstette vegger. Den keramiske tetningsmassen lager en tynn og glatt kanalvegg som gjør at kanalløpets areal opprettholdes. Trekket i pipen forbedres vesentlig samtidig som smuss- og sotavleiring reduseres.

Minimale inngrep i ilstedene

Ved bruk av Skorsteinsfolkets tetningsmasse som metode, er det minimalt inngrep i ildstedene under renoveringen. Ovner, kaminer, åpen peis og kakkelovn trenger ikke demonteres ved bruk av vår metode. Vi behersker de aller fleste typer ildsteder uten å gjøre større inngrep i bygningsmasse eller bygningskonstruksjonen - og dermed sparer vi eieren for unødvendige utgifter.

Kostnadseffektivt med glidestøp

Den utprøvde metoden med skorsteinsfolkets tetningsmasse er ikke bare effektiv, sett fra ett tetningsperspektiv. Skorsteinsrenovering blir også praktisk og kostnadseffektiv. Du sparer tid og penger når du vedlikeholder og reparerer din murte skorstein. Skorsteinsfolket gir 10 års garanti på renovering med glidestøp. Skorsteinsfolkets tetningsmasse er typegodkjent.

Levetiden ved å bruke glidestøpmetoden er på 40+ år.

Alle rettigheter forbeholdt Skorsteinsfolket AS © 2024. Laget av Propono.no Sikkerhetserklæring