Utette ventilasjonskanaler skaper unødvendige kostnader og et dårligere bomiljø.

Skorsteinsfolket kan fornye inneklimaet uten å gjøre betydelige inngrep i byggmassen. Vi er sertifisert installatør av FuranFlex ventilasjonskanaler. Furanflex egner seg spesielt bra til renovering av ventilasjonsskorsteiner og kanaler. I tillegg er det en rekke fordeler for deg som kunde når du må fornye ventilasjonskanalene.

Furanflex

FuranFlex er en bra investering for boligen

Penger opp i røyk

Omtrent 80% av alle boligblokker antas å ha lekkasje i ventilasjonskanalene (Undersøkelse av WSP, på oppdrag av BeBo, 2014). Eiendommer bygget før 1990 er spesielt utsatt, og konsekvensene er alvorlige. Utette ventilasjonskanaler og røykkanaler forårsaker dårlig luftkvalitet, hvor lukt og forurensing spres. Dessuten går penger opp i røyk når dyrebar energi siger ut av eiendommens ventilasjonssystem.


Vi har laget en egen webside om Furanflex, som forteller deg alt du behøver å vite.

Besøk furanflex.no

Kostnadseffektiv tetning av ventilasjonskanaler og skorsteiner

Eiere og borettslag har alt å vinne på å tette sine kanaler. Mange investerer i varmegjenvinnings-systemer, men glemmer de store energitapene som ligger i utette ventilasjonssystem.

En oppussing av ventilasjonskanaler og røykkanaler er en klok investering som gir økt livskvalitet for de boende, samt en mer energismart eiendom.

Tor Andersen Daglig leder i Skorsteinsfolket AS

Slik fungerer Furanflex

Montering av stålrør

FuranFlex® - Fleksibelt innsatsrør for alle skorsteiner. Den enkle måte å få bedre inneklima på.

Innsatsrørene kombinerer høy kvalitet med ett gunstig prispunkt. De er spesielt egnet for renovering av ventilasjonskanaler og ventilasjonsskorsteiner.

Furanflex® brukes til mindre ventilasjonsprosjekter med VentilFlex® er egnet for prosjekter som overstiger 300 meter. Med denne type prosjekter er VentilFlex® den mest kostnadseffektive løsningen.

Våre egenutviklede innsatsrør er en smart løsning for huseiere og borettslag. De gir økt livskvalitet for beboerne og en mer energieffektiv leilighet.

Passer de aller fleste ventilasjonskanaler

FuranFlex® og VentiFlex® passer alle slags ventilasjonskanaler for forsyningsluft og fraluft, samt kjøkken/ storkjøkken avtrekk med mye fett og gasser av klasse 1,2 og 3. For storkjøkken i klasse 3 brukes VentilFlex® RKV. Ett mykt, fleksibelt og miljøvennlig innsatsrør av kompositt installeres i ventilasjonskanalen. Innsatsrøret formes med trykkluft for deretter å herdes med vanndamp.

Av de mange fordelene med FuranFlex® og VentilFlex® er at den tilpasser seg innsnevringer/forskyvninger i kanalene og gjør monteringen enklere og raskere. Tverrsnittet i kanalene opprettholdes. Innsatsrørene er lette, sterke og har en utmerket isolasjonsevne. De står imot høye temperaturer, og er derfor ett sikkert valg med tanke på brannsikkerhet.

Uten inngrep - raskt og enkelt å montere

Installasjon av Furanflex

Installasjon

Furanflex føres ned i det eksisterende kanalsystemet

Herding av Furanflex

Herding

FuranFlex® og VentiFlex® kobles til maskinen og slangen formes med trykkluft.

Tilpasning av Furanflex

Tilpasninger

Full utnyttelse av kapasiteten i pipe/ventilasjonskanalen.

Ferdig montert Furanflex

Ferdig

Ny ventilasjon og bedre inneklima på plass.

Skorsteinsfolket gir hele 25 års garanti på Furanflex på arbeide og materiale når produktene brukes for renovering av eksisterende ventilasjonskanaler. Etter endt oppdrag får du ett egenkontrolldokument som er ditt garantibevis på oppdraget.

Vi hjelper deg med Ventilasjonsrenovering!

Jo mer spesifikt du vet om oppdraget, jo mer detaljert pris kan vi gi deg. Men vi kan også estimere et overslag slik at du vet ca hva arbeidet vil koste.

Legg igjen navn og nummer så kontakter vi deg.
Alle rettigheter forbeholdt Skorsteinsfolket AS © 2024. Laget av Propono.no Sikkerhetserklæring