Villaer, bygårder, borettslag, sameiere og industribygg

Vår styrke er at vi behersker alle renoveringsmetoder, dermed har vi ingen økonomisk interesse av å anbefale en metode fremfor en annen. Vi gir deg rett og slett gode råd som ikke er dyre!

Konsept og forretningside

Skorsteinsfolket AS konsept er å knytte til seg den ekspertise som er avgjørende for kunden. Gjennom samarbeid med Skorsteinsfolket Sverige AB har vi laget en plattform for de tjenester kunden skal forvente. Dette innebærer at vi benytter den beste ekspertise blant Skorsteinsfolket Sverige AB medlemmer, slik vil vi alltid ligge i forkant av utviklingen i bransjen. Ved å benytte denne modellen kan vi operere effektivt med en liten organisasjon, som igjen gir konkurransefortrinn for riktig fastpris til kunden.

Målgruppe

Vi henvender oss til bygårder, sameier, borettslag og bedriftsmarkedet. Hovedsakelig i Oslo og Akershus. (Men vi kan også påta oss oppdrag i Bergen og Stavanger.)

Forretningsområder

1. Renovering av skorstein
Vi benytter flere forskjellige metoder og teknologier i våre renoveringsoppdrag. Glidestøp, FuranFlex®, stålrør er teknikker vi bruker. Gjennom vår fagkompetanse og erfaring velger vi den løsningen som best passer for hvert enkelt oppdrag.
2. Utbedring av eksisterende ventilasjonskanaler
Har du gamle luftekanaler – ikke noe problem vi fikser problemet
3. Befaring og rådgivning
Vi gir deg profesjonell og uavhengig rådgivning. Før beslutningen skal tas, er vi gjerne din rådgiver, slik at investeringen blir sikret i henhold til dine forventninger.
Alle rettigheter forbeholdt Skorsteinsfolket AS © 2024. Laget av Propono.no Sikkerhetserklæring